Startmonthlyjob.com Penipu

Ingat lagi pasal pos sebelum ni pasal startmonthlyjob.com? Saya dah cuba buang masa dalam 3 hari nak tengok betul ke tipu web ni. Bawah ni gambar income saya dapat untuk web tu.


$1085 ya.. Tapi bila cuba tekan untuk withdraw, nak download form withdraw duit tu dapat pulak tahu macam  dalam gambar bawah ni..,


Kesimpulannyanya, memang startmonthlyjob.com adalah tipu. Memang dah agak dari awal dan dah tahu dah bila cek pasal web ni. Tapi saje cuba dan ni hasilnya. haha Pada yang tengah cuba promote lagi menda ni berhenti je la promote. Web ni cuma nak dapatkan trafik je kot. Sama la macam PRELAUNCHX sebelum ni. Saja buat2 "hot" sekejap. huhu
Sekian~
Comments
0 Comments