Remove Auto Pos Facebook


Pernah Jadi Macam ni??Tak Pos apa2 tapi tengok dekat group @ page ade pos mcam ni dari akaun korang? Ni sebenarnye mcam auto pos gak..mende ni pos dari apps yg korang pernah guna..Contoh nye mcam gambar kat atas ni.. kalau korang tengok pos ni via samsung mobile n xperia smartphone. Ni sebenarnye bukan orang tu sendiri yg pos mende ni smua..tapi apps tu la..kalau korang klik link yang dia bg tu mungkin korang akan kene gak mcam ni kot..

Kalau korang pernah kena macam kat atas ni..ikot cara kat bawah ni nk remove apps tu..





lpas da klik apps..korang akan dapat mcam kat atas ni..yang kat sini, korang klik la tande pangkah @ remove mana2 apps yg plik2..sebab dari apps tu la pos2 plik tu muncul dari akaun korang..kiranya org yg buat apps ni guna akaun korang untuk pos mende tu..yang ckap dapat topup free n autolike smua tu xde pon..sape yg nk bg free2 camtu je kan..

1 lagi..klu korang buka mana2 web..biasanya untuk buat auto like, dorang akan mintak token facebook korang..so tak payah la bagi..sebabnye kalau dorang dapat token tu, dorang jugak boleh pos apa2 dari akaun facebook korang..

Token ni biasanye dorang suruh copy link bila korang klik link yang dorang bg..kat link tu panjang jugak la..tak reti nak terang pasal token ni..nk tunjuk pon x de contoh..so kalau ade mintak tu korang tak yah bg..tu je..sekian..:)



Comments
0 Comments