Penerimaan Duit Prelaunchx


Hari ni sudah 27hb.. kalau nak ikotkan pada mereka yang join PRELAUNCHX akan terima cek dari PRELAUNCHX pada hari ini.. Pihak PRELAUNCHX akan hantar cek pada mereka..So..sama2 la kita tengok sama ada mereka dapat x cek PRELAUNCHX tu..Pada korang yang da join PRELAUNCHX,ade dapat cek dari PRELAUNCHX email kat saye gambar cek tu boleh..?saje nak share sini..

Kalau dapat untung la korang..Kalau x dapat.... xtau la nak kabo gane..:p
Kalau ade nanti cek free dari PRELAUNCHX tu akan diupdate nnt..Sekian~~
Comments
0 Comments