Buah Kabung 2

Assalamualaikum..
Lepas dah gi tengok yang buah kabung ari tu, saya nak kongsi apa yang saya dah cari ngan member saya.. Yang post sebelum ni saya kate buat nata de coco.. Tapi sebenanye silap sikit.. Bukan buat nata de coco, cume buah dia sama macam yang orang jual nata de coco.. Kat bawah ni contoh dia ..



Ha.. Camni la keadaan dia.. Dalam tu ada buah kabung..warna buah tu tgk pada warna air nih..klu purple air tu,, purple gak la buah,, lau kuning,, kuning la ia..:p.. rase pon best jgak.. Kami pergi hari tu dapat la tgk mcam mane pak cik tu buat mende nih.. Yang proses2 ape kejadah seme yang lain tu tunggu lak untuk next update la..hehe..sampai sini dulu ..salam~
Comments
1 Comments