Betul ke STARTMONTHLYJOB ?


Baru2 ni ada terjumpa 1 web contoh kat atas ni. Ni adalah web pay per click dan dapat juga income dari invite orang lain. Tapi betul ke ni? Sekadar saja2 nak cuba buang masa nak tengok betul ke tidak boleh la kot. Tapi jangan percaya 100%. Apa2 pasal ni nanti saya akan update semula la. Saya pon ada jugak cuba buang masa sikit dengan menda ni.

Join free je, tapi income yang dia akan bagi tu macam agak mengarut je. Sebab besar sangat. 1 klik dapat 5$, sorang join dapat 10$. Pelik sikit la. Mudah betul nak bagi duit macam tu. Apa2 update, betul ke bohong....hehe saya akan update lagi nanti.

Sekian~

Comments
0 Comments