Baju, Perfume, dan Aksesori

ahahhh.. Kali ni pada korang2 yang nak mencari baju ka.. Perfume ka..boleh la tengok2 dulu nih.. 











Berkenan??Nak tengok yang lain?? Nak tengok yang lain2 boleh la singgah dulu kat kedai maya dlux biz.. Tak puas ati? Nak tengok sendiri kat kedai?? ha..lagi la di alu2 kan..mai ja kat kedai Dlux Biz kat Laguna Merbuk.. Mana yang dok kat kedah tu boleh la mai singgah dulu tengok2..heee

Sebelum tu singgah dulu page DLUX BIZ
alang2 dah singgah tu.. rajin2 kan la tangan tu like skit page ni ye..hehe

Nak detail lagi kedai DLUX BIZ boleh la PM je kat page tu ye..sekian..



Comments
0 Comments