Jom Buat Duit


Kali ni saya nak tunjukkan macam mana saya dan anda semua dapat buat duit secara sambilan bila online..hehe..Sambil2 online tu dapat la skit duit masuk..bukan online saje je..Pernah daftar says??kalau pernah tu teruskan la promote sampai dapat cashout income tu..huhu

Mula2 skali korang kena la daftar says kat sini ==> Daftar (isi la apa yang di minta tu)

Lepas dah daftar..korang boleh la mula mempromote untuk jana income sampingan online..:p
Korang boleh promote kat sini :


Korang akan dapat RM0.20 untuk 1 klik link korang..Kenapa korang di bayar??Korang ni jadi macam agen la sebenanye..Agen mempromote..hehe..Macam upah korang promote link tu..Macam tu la..Ni contoh dari akaun saya : 



Ni dari akaun saya yup..bukan copy yg orang ni..:p Itu saje untuk yang ni..Kalau ade soalan boleh la tnye..sekian :)

Daftar Sini :




Comments
0 Comments