Hilangkan Masalah PERUT BUNCIT

Assalamualaikum..
Masalah perut buncit? Berminat nak atasi masalah perut buncit? Kali ni saya nak kenalkan satu produk untuk cuba atasi masalah perut buncit iaitu API Fat Burner. Ni sesuai pada mereka tak kisah lelaki atau perempuan yang nak cutting.



API Fat Burner ni adalah supplement untuk fitness berasal dari United Stated of America dan mendapat kelulusan daripada FDA (Food And Drug Association ). Ianya halal dan tidak mengandungi kandungan bahaya.

Produk ini juga akan memberikan tenaga tambahan ketika aktiviti bersukan seperti jogging, bersukan, di gym dan aktiviti lain.


Boleh dapatkan dimana2 gym berhampiran.

FREE metatag


Dapatkan segera code metatag untuk blog anda dan tingkatkan ranking blog anda dengan PERCUMA!! Isi form dibawah dan download.. :D

First name

E-mail address




Kalau binatang ada facebook


Kalau binatang ada FACEBOOK, agak agak apa status mereka?

NYAMUK: Baru habis ronda rumah Ajib.. kenyang beb, Alhamdulillah.. Murah rezeki malam ni..


CICAK: isteriku tersepit pintu.. Menduda lagi kali ke 24..


KUCING BETINA: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”


AYAM : Boh, kalu esok kawe tak update status, maknonyo kawe keno goreng doh.. I luv u all.. Jangan lupo wat kenduri arwah untuk kawe deh..


KUCING JANTAN: Baru je tweet awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!


LIPAS: lemah badan aku ari ne kene pkul ngn sorang budak prmpuan ne ngn pyapu...ape lar salah aku...aku cume minum air je td kat bilik air.... isk..isk...


ANAK KUCING : mane lar mak aku ne...smpai ati dia serahkan aku pd manusia...


BABI : Aku bengang btol la...die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw... agak-agak laa weyh...

Gila kena tahan Polis



Mak : Lesen ! tolong beli santan !
Lesen : Lesen tgh main PSP la
mak !
Mak : Otak ! tolong mak beli
santan !
Otak : Otak tgh berak la , mak !
Mak : Kad pengenalan , tolong
beli santan !
Kad pengenalan : Kad
pengenalan tgh main facebook la
mak !
Mak: Gila , tolong beli santan !
Gila: Ok , mak !
Dalam perjalanan, Gila ditahan
polis kerana memandu melebihi
had laju !
Gila : Ada apa , encik ?
Polis : Mana lesen ?
Gila : Lesen tak ada dgn saya , dia
tgh main PSP.
Polis : Kad pengenalan kamu
mana ?
Gila : Kad pengenalan tgh main
facebook.
Polis : Kamu tak ada otak ke ?
Gila : Otak tgh berak , Polis kenal
keluarga saya ke ? Semua nama
adik beradik saya encik tahu.
Polis : Awak ni gila , ya ?
Gila : Ya..nama saya Gila..
Polis : @*@^#%!!

Awek Kentut



Pakwe : Sayang , you kentut ya ?
Makwe: ha'ah I kentut , sorry ya ;)
Pakwe : Bau dia macam perfume Paris !
Makwe: Kenapa , wangi ke ?
Pakwe : Bukan . Tahan lama !

7 tips jimat duit


1. Kurangkan bil telefon. Renungkan, anda membayar menggunakan duit hanya untuk bercakap. Jika membeli suatu benda, sekurang-kurangnya anda dapat melihat barang tersebut secara fizikal. Tapi untuk telefon, anda berbual, bayar, tapi tiada benda fizikal yang diperolehi.
2. Beli peralatan mandian dan solekan yang murah. Setiap hari kita dihujani dengan iklan-iklan yang menunjukkan cara menjaga tubuh badan anda. Syampu atau yang sabun yang berjenama tidak akan membuatkan anda lebih hygien atau pembersih. Tubuh kita mengeluarkan bau yang semulajadi, jadi kenapa pula anda membiarkan syarikat pengiklanan yang menentukan apa yang terbaik untuk badan anda.
3. Pilih senaman yang anda mampu. Tidak perlu menyertai kelab-kelab yang mahal. Tidak perlu membeli peralatan senaman yang di luar kemampuan kewangan. Senaman yang paling berkesan ialah berenang dan berlari. Murah dan tidak memerlukan kos.


4. Gunakan perbankan online. Anda akan dapat menjimatkan masa daripada terpaksa memandu ke bank atau pejabat pos untuk membayar bil. Menjimatkan petrol, tol dan bayaran letak kereta. Dan anda tidak akan terlepas tarikh membayar lewat, kerana anda boleh melakukan pembayaran ke hadapan.
5. Beli barang berkualiti. Konsep yang mudah, barang berkualiti biasanya lebih tahan lama. Tapi kena bezakan antara jenama dan kualiti, kerana yang anda mahukan ialah kualiti bukan jenama. Dengan barangan berkualiti, anda dapat berjimat dengan tidak perlu membeli barang tersebut lebih kerap.
6. Elakkan aksesori kereta. Membeli aksesori dan mengubahsuai tidak akan dapat menukar Kancil atau sebarang kereta kepada kereta F1. Terimalah kereta tersebut seadanya, dan nikmatilah keseronokan menaikinya.
7. Jangan mengejar fesyen. Kualiti yang perlu anda cari bukannya fesyen. Berpakaian mengikut aliran fesyen hanya akan mengeringkan poket anda. Lebih baik berpakaian mengikut cara konvensional, ia tidak akan pernah ketinggalan fesyen.

Credit to : blogsaham

Sebab wanita perlu tutup aurat

Seorang Lelaki Kristian Bertanya Kepada Seorang Lelaki Muslim..

Lelaki kristian : Kenapa wanita agama kamu menutup aurat ?

Lelaki muslim : Tersenyum sambil mengeluarkn 2 biji gula² di dlm koceknye, Lalu salah satu darinya dibukakan bungku

sannya..kemudian dia melemparkan kedua gula² itu ke atas lantai..lalu bertanya kepada lelaki kristian

"Antara kedua-duanya mana satu yg kamu akan pilih?"

Lelaki kristian : Sudah tentulah yang masih dalam bungkusan..!

Lelaki muslim : Begitulah kami melihat dan menghormati kaum wanita agar mereka lebih terpelihara dan istimewa ♥ ♥ ♥ 


ada paham??:D


#copypaste#