RAHSIA PRELAUNCHX TERBONGKAR



Pos untuk hari ni lagi..tentang??PRELAUNCHX jugak la..pasal ape lak ni??ha..korang mesti tengah tunggu cek dari PRELAUNCHX kan..dah cari info pasal PRELAUNCHX??bawah ni info yang saye dapat..terima kasih dlu pada Mohd Nasyit sbb bg info ni ..So elakkan la kluarkan duit untuk smua ni..tapi klu korang masih lg yakin untuk melaburkan wang pada PRELAUNCHX ni..silakan lah..sye x halang~~:)
---------------------------------------------
Assalam semua..
BZ sgt kebelakangan ni sampai x brapa nak update sgt blog sy ni.. So harini sy nak tulis sikit pasal 1 program yg tgh hangat diperkatakan disana-sini.. tentang PrelaunchX.. pernah dgr x bnda ni? ala free-money program tu.. tgk website kat sini www.prelaunchX.com.
Sekali imbas nampak mcm forex.. Ya mmg forex la tu cuma ia lbh kpd manage account.. wah baik sungguh mreka ni. bg duit free pastu manage lagi.. HAHAHA….
TAPI.. betul ke sebaik mcm tu? Ok apakata sebelum kita join, kita siasat dahulu sapa di belakang tabir prelaunchX ni.
JOM SIASAT! :p
Ok, baca yang 1st tu, OWNER tutup identiti. WTH, knp pulak nak hide tu yer..  try check sini semula http://who.is/whois/prelaunchx.com/
Ni maklumat terkini, bakal EXPIRED pada 07.10.2012!
Check kat tempat lain http://www.whois.net/whois/prelaunchx.com
Tidakkah itu nampak mencurigakan?? Domain ini bakal expired tidak lama lagi sedangkan pemilik web ini masih belum diketahui siapa. Untuk lebih lanjut mari kita tengok discalimer pada website ini pulak.  https://www.prelaunchx.com/disclaimer.php
What? NO GUARANTEE??????? WTF.
Mari tgk bagaimana komisyen dijana pulak…
OK nampak dah macamna ia berfungsi, offer free tapi last2 berbayar!
HAHAHAHA….!!


ENOUGH!
2 Point penting:
1). ID pemilik web rahsia
2). Usia domain yang dah nak expired pada 07.10.2012(apa macam bisnes ni?)
Kesimpulan :
2 point tu dah ckup mnggambarkan apa sebenarnya program ini. Saya menjangkakan ia sebenarnya suatu skim ponzi.
Klik sini untuk ketahui apa itu skim ponzi.
Ok sy pada fikiran saya mcmni, hasil jualan prodak tu akan digunakan untuk membayar ahli terawal. So nnt bila dah tiba masa domain expired, owner yg rahsia tu akan blah jauh2.. Dgn tawaran yg sgt tggi pasti saja ramai yg akan upgrade acc dan mmbyr wang dlm jumlah yg sgt2 byk. Itu x mustahil utk mmbyr org2 yg terdahulu join. Tak caya? tgk kat bawah..
Sapa x nak byr USD17 semata utk pulangan yg sebegitu tggi kan? Fikir2kanlah.
Ramai ke tak ramai yg layari web ni?? mari tgk kat bawah.
http://www.checksitetraffic.com/traffic_spy/prelaunchx.com
-Visitor sahaja 100k lebih sehari. Unique visitor 1.3 juta. itu bermaksud yg daftar juga pastilah jutaan org!
-Visitor dari malaysia antara yang teramai!
-Bayangkan jika 1 juta org yg mmbyr usd17 setiap seorg.. ini bermkna 1.7juta dpt dihasilkan! masih tertanya2 knp mesti byr usd17? tgk jer la bonus yg di tawarkan tu.. ribuan usd beb!
-Akan tetapi ia masih tidak mampu untuk mnampung kos bonus yg tggi, sebab tu la web ini akan expired dlm masa yg terdekat! -spya bleh cabut lari.
-Nmpk tak apa2 yg logik kat sini?
-So, harini, 27hb adalah launch program ini.. dah ada masalah upgrade yer… tgk kat bawah.. hehehe~
kahkahkah~
SUMMARY
HAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!!!
Harini, 27hb adalah launch program ini.. so sy akan lihat lg apa2 perkembangan semasa program ini.
Nasihat.
Nasihat saya kepada mreka yg teruja dgn wang free ni sila la berhati2 yer.. mgkin anda bernasib baik atau mgkin juga tidak.. So better simpan jer duit tu daripada kena scam.. hehehe~
Sekian,
NAZZ
---------------------------------------------
Ni saye amek dari blog Sifu Forex..nak tau lebih boleh cek la web dia..Jangan lupe share ye untuk peringatan kawan2 kita yang lain..sekian~~
credit to : NAZZ
Comments
0 Comments