PB ni ape?

PB = Premium Beautiful ... Ni la PB..tak kan tu je??

 
Dia ni adalah pemakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Dia gak ade jual PREMIUM BEAUTIFUL ni..Produk dia?? jom tengok..Ni amek copy n paste je dari blog Aina hamdan (yang dalam pic kat atas ni) ni..

--------------------------------------------------

PREMIUM BEAUTIFUL??
Antara pertanyaan-pertanyaan lazim tentang Premium Beautiful:
1. Premium Beautiful?? Apa tu?? 
2.Bunyi 'beautiful' tu macam BEST je.. 
3. Berkesan ke?? 
4. Berapa harga?? 

Yang diatas ini  adalah antara persoalan yang biasa ditanyakan bila bersembang tentang product yang hebat n unggul ni!
Terlalu banyak testimony yang menunjukkan product ini berkesan.. n tidak perlu lagi dipertikaikan keberkesanannya….

Orang kata.. tak kenal maka x cinta…


Ok, now let me introduce u all about this Premium Beautiful...

Premium Beautiful sebenarnya adalah corset yang terdiri dari 3 bahagian iaitu:
  1. Long Bra (Coli panjang)
  2. Long Girdle (Seluar dalam panjang)
  3. Waist Nipper (Bengkung) 
                                          ini adalah full set PB                                                


Macam mana bentuk dan ciri-ciri dia?

LONG BRA!

 Ciri-ciri dan Fungsi:
  1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
  2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
  3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
  4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.
  6. Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
  7. Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
Long Girdle

                                                       
       Ciri-ciri dan Fungsi:


  1. 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
  2. Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
  3. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
  4. Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.
  5. Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.
  6. Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.
  7. Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
  8. Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
  9. Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

Waist Nipper
  
     Ciri-ciri dan Fungsi:


  1. 7 batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
  2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
  3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
  4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
  5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
Produk ini juga tidak memerlukan anda untuk "Crash diet" atau berlapar untuk mendapatkan bentuk badan yang anda inginkan...siapa yang taknak badan secantik ini kan??



Paling penting, ianya adalah produk Superbrands dan Lifetime Warranty..Apa2 jer yg berlaku pada PB semuanya cover Warranty.. Woww..menarik bukan?
--------------------------------------------------
Dah tengok produk PREMIUM BEAUTIFUL ni?? dah tau kan produk dia macam mana?? So kalau berminat anda2 boleh la contact dia..
0148189205 - Aina Hamdan
Comments
0 Comments