camceng cip kelakar

RAHSIA PRELAUNCHX TERBONGKAR



Pos untuk hari ni lagi..tentang??PRELAUNCHX jugak la..pasal ape lak ni??ha..korang mesti tengah tunggu cek dari PRELAUNCHX kan..dah cari info pasal PRELAUNCHX??bawah ni info yang saye dapat..terima kasih dlu pada Mohd Nasyit sbb bg info ni ..So elakkan la kluarkan duit untuk smua ni..tapi klu korang masih lg yakin untuk melaburkan wang pada PRELAUNCHX ni..silakan lah..sye x halang~~:)
---------------------------------------------
Assalam semua..
BZ sgt kebelakangan ni sampai x brapa nak update sgt blog sy ni.. So harini sy nak tulis sikit pasal 1 program yg tgh hangat diperkatakan disana-sini.. tentang PrelaunchX.. pernah dgr x bnda ni? ala free-money program tu.. tgk website kat sini www.prelaunchX.com.
Sekali imbas nampak mcm forex.. Ya mmg forex la tu cuma ia lbh kpd manage account.. wah baik sungguh mreka ni. bg duit free pastu manage lagi.. HAHAHA….
TAPI.. betul ke sebaik mcm tu? Ok apakata sebelum kita join, kita siasat dahulu sapa di belakang tabir prelaunchX ni.
JOM SIASAT! :p
Ok, baca yang 1st tu, OWNER tutup identiti. WTH, knp pulak nak hide tu yer..  try check sini semula http://who.is/whois/prelaunchx.com/
Ni maklumat terkini, bakal EXPIRED pada 07.10.2012!
Check kat tempat lain http://www.whois.net/whois/prelaunchx.com
Tidakkah itu nampak mencurigakan?? Domain ini bakal expired tidak lama lagi sedangkan pemilik web ini masih belum diketahui siapa. Untuk lebih lanjut mari kita tengok discalimer pada website ini pulak.  https://www.prelaunchx.com/disclaimer.php
What? NO GUARANTEE??????? WTF.
Mari tgk bagaimana komisyen dijana pulak…
OK nampak dah macamna ia berfungsi, offer free tapi last2 berbayar!
HAHAHAHA….!!


ENOUGH!
2 Point penting:
1). ID pemilik web rahsia
2). Usia domain yang dah nak expired pada 07.10.2012(apa macam bisnes ni?)
Kesimpulan :
2 point tu dah ckup mnggambarkan apa sebenarnya program ini. Saya menjangkakan ia sebenarnya suatu skim ponzi.
Klik sini untuk ketahui apa itu skim ponzi.
Ok sy pada fikiran saya mcmni, hasil jualan prodak tu akan digunakan untuk membayar ahli terawal. So nnt bila dah tiba masa domain expired, owner yg rahsia tu akan blah jauh2.. Dgn tawaran yg sgt tggi pasti saja ramai yg akan upgrade acc dan mmbyr wang dlm jumlah yg sgt2 byk. Itu x mustahil utk mmbyr org2 yg terdahulu join. Tak caya? tgk kat bawah..
Sapa x nak byr USD17 semata utk pulangan yg sebegitu tggi kan? Fikir2kanlah.
Ramai ke tak ramai yg layari web ni?? mari tgk kat bawah.
http://www.checksitetraffic.com/traffic_spy/prelaunchx.com
-Visitor sahaja 100k lebih sehari. Unique visitor 1.3 juta. itu bermaksud yg daftar juga pastilah jutaan org!
-Visitor dari malaysia antara yang teramai!
-Bayangkan jika 1 juta org yg mmbyr usd17 setiap seorg.. ini bermkna 1.7juta dpt dihasilkan! masih tertanya2 knp mesti byr usd17? tgk jer la bonus yg di tawarkan tu.. ribuan usd beb!
-Akan tetapi ia masih tidak mampu untuk mnampung kos bonus yg tggi, sebab tu la web ini akan expired dlm masa yg terdekat! -spya bleh cabut lari.
-Nmpk tak apa2 yg logik kat sini?
-So, harini, 27hb adalah launch program ini.. dah ada masalah upgrade yer… tgk kat bawah.. hehehe~
kahkahkah~
SUMMARY
HAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!!!
Harini, 27hb adalah launch program ini.. so sy akan lihat lg apa2 perkembangan semasa program ini.
Nasihat.
Nasihat saya kepada mreka yg teruja dgn wang free ni sila la berhati2 yer.. mgkin anda bernasib baik atau mgkin juga tidak.. So better simpan jer duit tu daripada kena scam.. hehehe~
Sekian,
NAZZ
---------------------------------------------
Ni saye amek dari blog Sifu Forex..nak tau lebih boleh cek la web dia..Jangan lupe share ye untuk peringatan kawan2 kita yang lain..sekian~~
credit to : NAZZ

Cek Dari PRELAUNCHX

Assalamualaikum...pagi tadi baru je saye siap pos untuk tunggu cek dari PRELAUNCHX..lepak2 jap..dapat tau lak berita yang ???? kurang mengembirakan la bg mereka yang menunggu cek dari PRELAUNCHX..saye pon bukak la jugak akaun PRELAUNCHX nak tengok betol ke tidak...kat bawah ni la hasilnyeeee~


Lepas klik READ MORE......


Latest update ni..tengok yang saye highlight kan tu..emm..akan pos nanti kan??belum launch lg la ni kan..alamak..kene tunggu dulu la ni..tp x pe..ade bgtau akan pos nnt kan..tunggu aje la..Kite tunggu la ape update seterusnye pulak ye..huhu..sekian~~~

Penerimaan Duit Prelaunchx


Hari ni sudah 27hb.. kalau nak ikotkan pada mereka yang join PRELAUNCHX akan terima cek dari PRELAUNCHX pada hari ini.. Pihak PRELAUNCHX akan hantar cek pada mereka..So..sama2 la kita tengok sama ada mereka dapat x cek PRELAUNCHX tu..Pada korang yang da join PRELAUNCHX,ade dapat cek dari PRELAUNCHX email kat saye gambar cek tu boleh..?saje nak share sini..

Kalau dapat untung la korang..Kalau x dapat.... xtau la nak kabo gane..:p
Kalau ade nanti cek free dari PRELAUNCHX tu akan diupdate nnt..Sekian~~

Apakah RAHSIA di belakang pintu almari ini?

check  it out!!!hee~





OPSSSSS~~:D

10 Password yang sering digunakan

Kali ni saya nak kongsi dengan anda semua mengenai 10 jenis password yg sering digunakan di dunia. So, kepada anda yang biasa menggunakan password seperti berikut cubalah untuk tukar supaya password anda lebih selamat..


1. Tarikh lahir
2. Tarikh kejadian / pernikahan
3. Nama depan (banyak digunakan di Amerika Selatan)
4. 123456789
5. 111111
6. ILoveYou
7. Nama gabungan diri sendiri dan pasangan
8. Kata “password”
9. Nombor Telefon rumah / handphone
10. a1b2c3d3

PB ni ape?

PB = Premium Beautiful ... Ni la PB..tak kan tu je??

 
Dia ni adalah pemakai PREMIUM BEAUTIFUL ni.. Dia gak ade jual PREMIUM BEAUTIFUL ni..Produk dia?? jom tengok..Ni amek copy n paste je dari blog Aina hamdan (yang dalam pic kat atas ni) ni..

--------------------------------------------------

PREMIUM BEAUTIFUL??
Antara pertanyaan-pertanyaan lazim tentang Premium Beautiful:
1. Premium Beautiful?? Apa tu?? 
2.Bunyi 'beautiful' tu macam BEST je.. 
3. Berkesan ke?? 
4. Berapa harga?? 

Yang diatas ini  adalah antara persoalan yang biasa ditanyakan bila bersembang tentang product yang hebat n unggul ni!
Terlalu banyak testimony yang menunjukkan product ini berkesan.. n tidak perlu lagi dipertikaikan keberkesanannya….

Orang kata.. tak kenal maka x cinta…


Ok, now let me introduce u all about this Premium Beautiful...

Premium Beautiful sebenarnya adalah corset yang terdiri dari 3 bahagian iaitu:
  1. Long Bra (Coli panjang)
  2. Long Girdle (Seluar dalam panjang)
  3. Waist Nipper (Bengkung) 
                                          ini adalah full set PB                                                


Macam mana bentuk dan ciri-ciri dia?

LONG BRA!

 Ciri-ciri dan Fungsi:
  1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
  2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
  3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
  4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang , turut mengatasi masalah berbadan besar.
  6. Rekaan bentuk ' U ' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
  7. Perhiasan berlian berbentuk rama - rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
Long Girdle

                                                       
       Ciri-ciri dan Fungsi:


  1. 32 kepingan jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
  2. Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul.
  3. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
  4. Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.
  5. Perhiasan berlian berbentuk rama ¨C rama menonjolkan keunggulan produk.
  6. Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.
  7. Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.
  8. Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
  9. Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.

Waist Nipper
  
     Ciri-ciri dan Fungsi:


  1. 7 batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
  2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, memperkuat pengagihan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
  3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
  4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
  5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
Produk ini juga tidak memerlukan anda untuk "Crash diet" atau berlapar untuk mendapatkan bentuk badan yang anda inginkan...siapa yang taknak badan secantik ini kan??



Paling penting, ianya adalah produk Superbrands dan Lifetime Warranty..Apa2 jer yg berlaku pada PB semuanya cover Warranty.. Woww..menarik bukan?
--------------------------------------------------
Dah tengok produk PREMIUM BEAUTIFUL ni?? dah tau kan produk dia macam mana?? So kalau berminat anda2 boleh la contact dia..
0148189205 - Aina Hamdan

Hot KUASA MINDA




Nak tahu apa itu Kuasa Minda? Bagaimana mengolah dan mengaktifkannya? Anda tidak perlu BERHABIS WANG kali ini untuk mendapatkan Ilmu HEBAT ini! Malahan anda mampu menjana Pendapatan HEBAT bersama;

Pakar Seni Minda Separa Sedar 'Master Rey (CH)'.

Manfaatnya!

*Mengetahui Potensi Hebat diri anda!
*Menarik perkara Positif!
*Menarik Kekayaan dan Kejayaan!
*Memperkuat ketahanan diri dari pelbagai perkara Negatif!
*Memudahkan segala Urusan anda!
*Boleh mengalirkan tenaga untuk pelbagai kegunaan!

Tenaga anda MESTI aktif pada saat ini juga!

Lagi Penipuan PRELAUNCHX?

Assalamualaikum ..
Kali ni saya bukan nak tunjuk penipuan PRELAUNCHX.. Just nk share je untuk peringatan kita bersame..Sebab mcam ramai yang nak tau tentang PRELAUNCHX ni lagi..Jom tgk dlu..

credit to : empowernetwork

Korang yang dah join PRELAUNCHX ni tau x forex ape?? Klu x korang fahamkan la dlu ape tu forex.. sebab yg join PRELAUNCHX ni ramai jugak yang x tau apa tu forex.. Gamba kat atas ni adalah dialog someone yang chat ngan broker forex.. dua-dua broker forex ni bagitau yang dorang xde kaitan dengan PRELAUNCHX.. Tapi x slap saya PRELAUNCHX ni sepatutnya ade kaitan ngan forex..



Ok..Atas ni plak yg sya chat ngan orang yang trade forex sendiri.. Dia ni pakar trade forex and sya jugak pernah belajar sikit dengan dia..Ni saya mintak pandangan dia mengenai PRELAUNCHX ni..Boleh tengok kat atas dialog saya ngan dia..Satu lgi tgk jugak link yang dia bg tu untuk dapat duit percuma tu..:)..Terima kasih pada Mohd Nasyit sudi bg pandangan..Kalau berminat nk belajar @ nak tau forex boleh deal dengan dia la..
Credit to : Mohd Nasyit

Saya just share untuk peringatan je.. Kalau korang nak join gak PRELAUNCHX ni x de halangan pon dari saya.. Korang join pon FREE je and x de kuarkan modal pon..Kalau PRELAUNCHX ni x betul korang cume ajak orang saje je la join and x de hasil.. Kalau PRELAUNCHX ni betul, korang akan dapat la hasilnye 27hb ni kan..? Dah dekat dah tu.. Mesti ramai yang dah x sabar nak terima duit tu kan..Tu je la wat mase ni..
Salam Ramadhan~

P/S : Kalau ada yang dapat nanti email kan kat saya.. Just nak share je nnt..TQ..:)