Kegunaan Buah Kabung

Assalamualaikum...

Korang tau x buah kabung boleh buat nata de coco?? x tau buah kabung camne?? emm...ni contoh buah kabung
>>>>>>>>>>




Kat atas ni la contoh buah kabung.. Saya baru tau sebenarnya yang buah kabung ni boleh buat nata de coco.. Nata de coco ni mesti korang tau kan?? Saya tau pun dari membe saya.. Ni sebab kami kena buat assignment..:p

Tu je la dulu.. apa-apa nanti saya akan update kemudian la.. Assalamualaikum~

Pic Bunga

Salam.. Hari ni saya nak upload gamba yang saya tangkap mase g langkawi ari tuh.. acctually x tau da  nak update ape..so upload gamba bunge ni je la~~heee




















Cable car

Salam.. Kali ni saye akan upload gamba cable car lak mase g kat langkawi.. Mule2 sampai tu rilex je.. ok je la rase..tak la berdebar ape pon nak naik tinggi2 nih.. Pastu dah siap beli tiket tu.. Beratur punye la panjngnye..hadoi.... Sambil tgh lepak2 bratur tu try la usha gunung tuhh.. ha.. amek kau..


Bile da tgk ni rase gayat la plak..haha.. Pastu x lame da bratur tu naek gak la..mase memule naik tu berpeluh gak la tgn.. Da time turun tu ok la skit rase..x de la cuak sangat..:p..ni antara gambar mase kat lngkawi tuh..


















Pape pon best la pegi ni.. Dapat menikmati keindahan alam..:D



Harga Emas

Haloo.. Camne la ngan harga emas skrang ye??pyah lak nak agk.. Tak kan la nk turun plak.. Ni graf Emas yang saye amek dari metatrader instaforex.. Saje mau upload..:p


Tokek Gecko

Nih Gamba tokek dekat langkawi.. saye saje upload.. sebab trafik orang cari tokek kat blog nih tinggi la pulak..:p.. ade mase saye update la pasal tokek nih,,